Nytt

Det är nu söndag och det här är min nya blogg. Här kommer jag att skriva om det som händer i min vardag. Jag måste skriva nu om min vecka eftersom i måndags var första dagen på gymnasium, så nu kommer jag skriva kortfattat om den här veckan!
Måndag : Den dagen som man inte ville skulle komma. Men den kom och jag började kl 10.30 på mikael elias teoretiska gymnasium och ska gå samhälle ekonomi. Iallefall jag var så nervös på morgonen! men när jag kom dit träffa jag på en gång malin och sen mimmi så de satt jag brevid i klassrumme :) vi hade presentation av elever och lärare och vi fick shema hur veckan kommer vara. Sen gick alla och åt på åhlens :) sen fick vi massa papper och vi lekte namnlekar.
Tisdag: Den dagen gick fort! vi börja 9 00 och fick sluta tidigare typ tolv. vi hade teambuilding och fotografering( lärarna skulle plugga namn ) + lunch
Onsdag: fick penna,sudd,pärm, block och linjal. det var självtester och mentorssamtal jag har christian som mentor :) han verkar bra!
Torsdag: hade vi vår första lektion i samhälle vi fick frågor som vi skulle prata om i grupp. sen eng som vi fick våra böcker och sen våra taggar och bärbara datorer :) alla fick en icamaxi kasse som vi fick släpa hem våra datorer i ! så där gick jag i ösregne med en stor icamaxi kasse! iallefall kom hem gemomblöt och började  packa upp datorn på en gång:) Pappa sa att det var en riktigt bra dator! så det är bra så vi inte fick nå skit! ska få väskor till också.
Fredag: var vi på norra berge. Vi med NV och tvåerna:)  vi delades in i 10 grupper och sen fick vi gå runt till olika stationer tex vem som kunde bygga högst pyramid. det var kul dag :) Det lag jag var i vann x ) och sen spela vi brännboll.

Det där var min första gymnasium vecka väldigt kortfattat. Veckan gick jätte fort och hoppas nästa vecka blir lika bra!
Än så länge trivs jag jätte bra med klassen, skolan, lärarna och allt :D Det känns verkligen som att jag har valt rätt så jag är jätte glad!  

-

RSS 2.0